Nyheter Värmlands IF

Se våra öppettider under semesterperioden.

Det går fortfarande bra att redovisa utbildningsverksamhet. Ni föreningar och förbund som avslutat er utbildningsverksamhet (lärgrupper, föreläsningar, kurser, processarbete och kulturarrangemang) passa på att redovisa innan semester och ledighet.

RF-SISU Värmland bjöd cirka 160 idrottsungdomar i Värmland på sportbion ”Jag är Zlatan”. Föreningarna fick chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som nu efterföljs av viktiga reflektioner i laget eller träningsgruppen.

I 72 år har idrottsskolan gett barn och ungdomar ett sommarlov fyllt med glädje, gemenskap och rörelse. En stor del i framgångsreceptet: välutbildade ungdomsledare.

I en enkät från Riksidrottsförbundet uppger nästan hälften av de svarande värmländska idrottsföreningarna att de bedriver sin verksamhet på en anläggning som har ett stort behov av renovering.

Vi bjuder lag och träningsgrupper i distriktet på sportbion ”Jag är Zlatan”. Ta chansen till en kul och kostnadsfri biokväll som efterföljs av viktiga reflektioner i laget/träningsgruppen.

Läs sammanfattningen från årets distriktsstämma.

Traditionsenlig utdelning av stipendier och utmärkelser vid RF-SISU Värmlands årsmöte.

Gå en kurs hos oss i april månad.

Mer än varannan idrottsförening är orolig för framtiden och för det tapp av medlemmar, ledare och tränare som skett under två år med corona. Föreningarna oroas också över ekonomin. Det visar en färsk rapport från Riksidrottsförbundet.

Gå en kurs hos oss!

(2022-03-02 12:45)
Nu drar vi igång med vårens utbildningar. Spana in mars månads kurser och se till att säkra din plats.

Uppmuntra era unga ledare

(2022-02-22 13:15)
Dags att nominera föreningens/förbundets unga ledare till Folksam Ledarcamp 2022.

Det närmar sig deadline för höstens LOK-stöd. Har din förening några frågor eller funderingar inför ansökan? Välkommen till öppna digitala frågestunder med RF-SISU Värmland.

RF-SISU Värmland bjuder in till årets distriktsidrottsmöte, 5 april på Skoghall Folkets Hus.

God Jul & Gott Nytt År!

(2021-12-22 13:33)
RF-SISU Värmland går på julledighet. Se våra öppettider under helgerna.

E-post: lena@gellerasen.se