Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Nyheter Värmlands IF

Nu är det hög tid att slutrapportera er planerade och genomförda folkbildningsverksamhet för 2022 till RF-SISU Värmland. Senast den 15/1-2022 vill vi ha era uppgifter.

RF-SISU Värmland bjuder in till distriktsstämma 19/4-2023.

RF-SISU Värmland förstärker lokalkontoret för Karlskoga, Degerfors och Kristinehamn.

SM-veckan till Karlstad!

(2022-11-15 07:18)
Nu kom det efterlängtade beskedet att Karlstad blir värd för SM-veckan sommaren 2026. SM-veckan är en av Sveriges mest besökta idrottsevenemang där runt 8 000 idrottsutövare, ledare och funktionärer deltar.

Välkommen på våra kurser i november månad.

Pandemin slog hårt mot distriktets skytteföreningar. Men genom en stor prova-på-vecka under höstlovet satsar skyttesporten i Värmland nu på att locka nya medlemmar till idrotten.

”En spark i häcken för att komma i gång lite mer”, säger KB Karlskogas vice ordförande.

Rekrytering av ytterligare samordnare.

Färjestads ridklubb satsar på att lära medlemmarna teckenspråk och tecken som stöd.

RF-SISU Värmland i förstudieresa inför kommande satsning på demokrati- och värdegrundsfrågor.

Skatteverket välkomnar till kostnadsfria webbseminarier för idrottsföreningar när det gäller inkomstdeklaration, kontrolluppgifter och idrottsföreningen som arbetsgivare.

Spana in utbildningsutbudet för oktober månad.

På fredag 23/9 är hela mellanstadiet i Karlstad kommun inbjudna att delta i Idrottens dag, vid Solstadens sportcenter. Lek, rörelse och idrott och de positiva effekter det för med sig på både hälsa och skolresultat är i fokus.

Idrottens dag till Arvika

(2022-09-18 22:00)
Stor idrottsfest i Arvika när RF-SISU Värmland, kommunen och lokala föreningslivet nästa tisdag bjuder in till Idrottens dag.

Gratis prova-på-aktiviteter för barn och unga gav försmak av föreningslivet.

E-post: lena@gellerasen.se