Hoppa till sidans innehåll

Wot racing blev utklassade.

31 MAJ 2016 15:29
Team 1 WOT-Racing Rapporterar från NSHC:

  • Uppdaterad: 31 MAJ 2016 15:32

Grattis Dala Racing till en enastående seger/utklassning av alla andra team.

Helgen startade med att vi tuffade mot Karlskoga i fullpackad lastbil. Bil och alla prylar, väl på plats så infann sig den rätta race stämningen där vi bjöd på Carbonara och dryck många trevliga besök i boxen under kvällen.

Stämningen överskuggades av väderprognoserna som spådde regn hela söndagen, inget som vi i Wot-racing önskar. Vi kollade på alla siter som vi hittade och bestämde oss för att vi kör enligt SMHI men dom gubbarna lyckades att spå helt fel ännu en gång och vi vaknade till en regnig söndag.

Boje och Håkan testade några varv och utryckte sig om fästet i ganska negativa ordaval. I vår villfarelse så trodde vi att det är ju lika för alla så vad göra.

Men döm av vår förvåning när starten går och Dala -racing #7 har valt en helt annan väderprognos än vad vi gjorde på lördagen.

Dala killarna körde som om det var 20 grader varmt och torr bana.

Hela fältet blev totalt avhängda förutom Raptor-racing #79 som kämpade emot en stund innan deras elektronikspöke gjorde sig uppmärksammad, troligtvis är det vår trogna vän och teammedlem Murphy som har bytt team.

Dagens happening måste dock ändå Team 33 stå för då deras bil INTE kokade

Det verkar som att den motor de har monterad nu är färdigkokt.

Vårt race lunkade på med miserabla varvtider men helt utan misstag och vi lyckades tillslut halka i mål på en andraplats i klassen men slagna med 11 varv !

Detta måste vara NSHC genomtiderna största segermarginal.

Men trots allt fick vi med oss en bra poäng skörd hem och vi leder fortfarande serien och NSHC championtabellen.

Nästa race ser vi redan fram emot och lovar att vara lika taggade som vanligt och försöka köra skjortan av resten av teamen även om självförtroendet är något stukat just nu.

Vi hoppas också att teamen som vi saknar ska vara på plats vid nästa race, det känns lite tunt i startfältet i år, vi är ju bara dubbelt så många som STCC.

 

Tommy Karlsson, WOT-Racing #1

Skribent: Tony Jacobsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Karlskoga MF - Bilsport
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Besöksadress:
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Kontakt:
Tel: +4658615090
E-post: This is a mailto link

Se all info