Svemo miljöpris till Karlskoga MF

02 AUG 2011 11:40
Karlskoga Motorförening har fått pris!! Svenska Motorcykel och Snöskoterförbundet har delat ut Svemo Miljöpris till oss!!

Så här skriver de i brevet:
  • Skapad: 02 AUG 2011 11:40

SVEMO MILJÖPRIS 2011

SVEMO Miljökommitté har glädjen att meddela att Karlskoga MF har tilldelats 2011 års miljöpris för aktivt och seriöst miljöarbete inom motorcykel- och snöskotersporten.

Juryns motivering:

"Karlskoga MF har under många års tid arbetat förebyggande och målmedvetet med miljöfrågorna. Klubben har visat en vilja att överträffa lagar och andra krav för att visa att man vill gå före för en bättre miljö för oss alla. Karlskoga MF har arbetat med den så viktiga ljudfrågan och på ett föredömligt sätt bjudit in närboende och myndigheter till samråd. Klubben visar också upp en vilja till att vara med och utveckla ny teknik och bränslen, som gör att motorsporten kan fortsätta vara en viktig teknikdrivande aktör i samhället."