Hoppa till sidans innehåll

Racingsverige sörjer Olle Karlsson

14 APR 2015 15:08
En legend har lämnat oss i saknad. Vi har fått det smärtsamma budet att Olle Karlsson, Ljungby har avlidit efter en tids sjukdom.
  • Skapad: 14 APR 2015 15:08

Olle har under många år jobbat som presschef på många banor, och han skaffade sig massor med vänner inom racingen. Olle hade aldrig långt till en snärtig och kul kommentar, och han älskade att berätta historier från både förr och nu. Olle har de senaste åren troget jobbat med Falkenberg MK och deras större tävlingar, och har sett till att pressen blivit väl omhändertagen och har hjälpt till att göra racingen populär med sina informativa pressreleaser.

Olles historier kunde man lyssna på i timtal, men han var alltid intresserad och nyfiken och ville lära sig mer. Alla som jobbat med racing kände Olle mer eller mindre, och alla har särskilda minnen av honom. Sina vänner inom racingen kanske inte kände till hans passion för sin hemmaklubb Delary IF som han mer privat kunde tala om i timmar. 

Olle kommer nu inte längre checka in på Hwitan i Falkenberg, äta sin fisk och dricka en öl. Han kommer inte heller kunna bjuda oss på en whiskey och berätta sina historier på nattkröken för oss. Men han återupptar säkert den traditionen, på det stället där han är nu, tillsammans med andra racinglegender som lämnat oss...

Vila i frid Olle, du är saknad! 

Skribent: Tony Jacobsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Karlskoga MF - Bilsport
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Besöksadress:
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Kontakt:
Tel: +4658615090
E-post: This is a mailto link

Se all info