Karlskoga MF:s & Örebro RC:s bilorientering!!

04 NOV 2013 18:07
Varje år måste ju även funktionärer få tävla lite. Även i år blir det i form av en bilorientering. Som ni kanske minns så var det Lotta och Peter (KMF) som vann förra årets orientering vilket innebär att start och mål kommer att vara i Karlskoga MF´s klubbhus. Så om du är funktionär och medlem i KMF eller ÖRC får du gärna vara med!!
  • Uppdaterad: 07 NOV 2013 13:52

Datum och tid är följande: fredagen den 6 december, samling sker från kl 19,00 och första start ca kl 19,30!!

Så det ni behöver göra nu är att hitta en kompis, antingen som förare eller som kartläsare!! Ni behöver även se till så ni har en bil att åka med och ni behöver boka in datumet!! Inte mycket som krävs som ni märker, så det finns ingen ursäkt att inte komma hit o delta i orienteringen. Föranmäl gärna genom att kontakta Lena, KMF

VÄLKOMNA till en kul och trevlig kväll önskar vi i Karlskoga MF och Örebro RC.