Hoppa till sidans innehåll

Filip Backlund till Donington

05 SEP 2013 13:44
Sveriges roadracing stjärna Filip Backlund som tävlar i det brittiska Superstock 1000 mästerskapen under 2013 tävlar under helgen 6-8/9 på Donington Park.
  • Skapad: 05 SEP 2013 13:44

Senast Filip tävlade på Donington Park hade han snabbaste varvtid och korsade mållinjen som nummer tre. Detta är någonting Filip ska ändra på till helgen!

Donington Park har en otrolig historia bakom sig med både Formel 1 och MotoGP. Av alla banor i England skulle jag vilja säga att det är den bana som jag uppskattar mest att få besöka och köra på. Tidigare i år hade vi en otroligt bra helg här och detta kommer jag att ta med mig in i denna helgen och förvalta på bästa möjliga sätt! – säger Filip Backlund.

Filip och hans Team ILR Kawasaki har under dom tre senaste deltävlingarna krånglat med tekniska problem på Filips motorcyklar. Teamet har under tiden från förra tävlingshelgen på Cadwell Park jobbat på för fullt för att lokalisera problemen och lösa dom inför den avslutande delen av säsongen.
Jag pratade med teamet i början av veckan och det verkar som om dom har kunnat lokalisera våra problem och löst dom så nu kan vi gå in i helgen med fullt fokus på körningen samt jobba vidare med utvecklingen av chassit. Det ska bli riktigt roligt att se vad denna helgen kan bära med sig! – avslutar Filip Backlund.

Vi vill passa på att tacka helgen race-partner Aros Bygg Smide.

Ni kan alla följa teamets och Filips framfart via Facebook, Twitter, Instagram, Youtube samt Filips egna hemsida.

Webbinfo:
Facebook: filipbacklund14
Twitter: @filip_backlund
Instagram: @filipbacklund14
Internet: www.filipbacklund.seInternet teamet: www.ilr-kawasaki.com
Live-updates:
www.britishsuperbike.com

Tills vidare önskar vi er en trevlig tid och på återseende!
Mvh

Backlund Racing

Skribent: Tony Jacobsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Karlskoga MF - Bilsport
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Besöksadress:
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Kontakt:
Tel: +4658615090
E-post: This is a mailto link

Se all info