Hoppa till sidans innehåll

Filip Backlund avstår deltävling på Cadwell Park

22 AUG 2014 10:18
Sveriges roadracing stjärna Filip Backlund ligger för närvarande fyra i det Brittiska Superstock 1000 mästerskapen men på grund av andra möjligheter kommer Filip och teamet ej att delta under helgens deltävling på Cadwell Park.
  • Skapad: 22 AUG 2014 10:18

Under dem sju första deltävlingarna har Filip haft två stycken tredje platser och merparten inom topp 5 i det hårdaste Superstock mästerskapet någonsin i England. Inom en snar framtid kommer Filip och teamet att presentera planerna för den resterande säsongen av 2014.

Vi vill genom detta tacka samtliga partners, sponsorer, personer och andra människor som finns med, och har tålamod att invänta våra nyheter.

-       Det har varit några hektiska veckor för samtliga av oss i mitt team och även hos SMT Racing. För mig själv så har det varit en blandad känsla av glädje och ovisshet under denna tiden. När du inte vet till 100% vad som kommer att ske för framtiden så är du i ett ovetande tillstånd. Nu känns det skönt att alla parter har valt denna vägen och vi kan gemensamt jobba framåt. Inom en snar framtid kommer vi kunna berätta mer och jag längtar att få delge er med denna nyhet. – säger Filip Backlund.

Tills vidare önskar vi er all en trevlig helg och med återseende för uppkommande nyheter från Filip Backlund och SMT Racing.

Webbinfo:
Facebook: filipbacklund14
Twitter: @filip_backlund
Instagram: @filipbacklund14
Internet: www.filipbacklund.se

Live-uppdateringar samt resultat:
www.britishsuperbike.com

Skribent: Tony Jacobsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Karlskoga MF - Bilsport
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Besöksadress:
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Kontakt:
Tel: +4658615090
E-post: This is a mailto link

Se all info