Hoppa till sidans innehåll

Drivknuten.se sponsrar KMF

04 JUL 2016 15:18
Bilreservdelsföretaget Drivknuten.se som är specialister på drivknutar och drivaxlar för standardbilar som numer även har andra bilreservdelar, har gått in som sponsor för Karlskoga Motorförening och Gelleråsen.
  • Uppdaterad: 04 JUL 2016 18:18

Utöver ett sponsorupplägg runt anläggningen erbjuder de alla medlemmar i KMF rabatt på hela sitt sortiment, men de ska även vara med och sponsra med en bit ny asfalt till hösten och dessutom upprätta grunden för en speciell satsning på motorföreningens funktionärer.

– Funktionärernas insats är ovärderlig för banan och dess arrangemang, säger Drivknutens VD Alen Rasic. Karlskoga Motorförening har synnerligen fantastiska funktionärer som vi tycker att ska uppmärksammas på bästa möjliga sätt.

– Vi håller därför tillsammans med några andra partners att titta på hur vi ska kunna bidra på ett bra sätt och därmed förbättra deras förutsättningar, säger Alen stolt.

­– Vi försöker sponsra så mycket vi kan och vara med så brett som möjligt. Vi är med och sponsrar både drifting- och dragracebilar, en hästhopptjej och motorveckan. Men även vi måste naturligtvis också prioritera, så just nu ligger fokus på att göra det så bra som möjligt för alla de som arbetar ideellt på Karlskoga Motorstadion, avslutar Alen.

För ytterligare information om vilka bilreservdelar som företaget har i sitt sortiment, se hemsidan: http://drivknuten.se

Skribent: Tony Jacobsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Karlskoga MF - Bilsport
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Besöksadress:
Gälleråsen 656
69191 Karlskoga

Kontakt:
Tel: +4658615090
E-post: This is a mailto link

Se all info