Äntligen!

13 OKT 2010 16:07
- har Karlskoga MF bestämt sig för att köpa en klubblokal, objektet vi har hittat finns i Landskrona så den kommer inte "hem" förräns i början av december. Det är 6 moduler på totalt 160 kvadratmeter!!
  • Skapad: 13 OKT 2010 16:07

Sen börjar arbetet......

Vi kommer att behöva hjälp med en massa saker så det kommer att finnas jobb till oss alla. Har du ett eget företag som kan hjälpa oss så hoppas vi att du ställer upp med lite kunnande, donerande och en väldigt bra rabatt! Saknar du företag, men finns i närheten.. då får du gärna hjälpa oss med lite frivilligt arbete :-)

Men självklart kommer detta att bli kul då det är vårat första klubbhus!! Så leta fram hammaren o spikarna och andra verktyg....... de kommer att behövas.

Och självklart om ni vet nån som har saker som vi kommer att behöva för att få detta hus i "toppskick" så hör ni ju bara av er till oss! Vi kommer att behöva en massa saker....   :-)