Nyheter Svemo

VM & EM i Skotercross

(2021-04-12 16:28)
Tre mästare och åtta medaljer till Sverige när VM, World Cup och EM avgjordes i Rovaniemi!

Det här är en kurs för dig som vill lära dig köra racerbåt och börja tävla. Efter kursen har man behörighet att söka licens för att tävla i rundbaneklassen GT15.

Tyvärr tvingas vi konstatera att dom inledande två tävlingshelgerna i Knobby Swedish Enduro Championship är inställd.

En beskrivning av nuläget när det gäller de undantag från Svemos generella tävlingsförbud och den situation som nu råder.

Utbildningarna som er förening kan söka pengar för är: Barnledare, Barnledarseminarium och Tränare nivå 1 motocross.

Du som medlem i Svemo, testa dina kunskaper inför kommande säsong och vinn ett Första-Hjälpen-Kit!

Mikael blir Svemos nya Grenchef för Track Racing.

Anmälan till årets turtletest är öppen. Det första tillfället är den 1 maj på Bosön och det andra tillfället är den 8 maj i Gimo Simhall.

Idrottsföreningar och specialidrottsförbund kan ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen för januari och februari 2021.

Under onsdagen 31/3 hade styrelsen ett extrainsatt styrelsemöte för att diskutera eventuella justeringar i besluten om tävlingsförbudet och möjligheten att ansöka om undantag från förbudet.

Styrelsen har haft ett kort möte där två frågor diskuterades.

Regeringen har beslutat om ytterligare stöd till idrottsrörelsen med 1 miljard kronor med anledning av pandemin.

Träffpunkt trial 2021

(2021-03-29 17:05)
Trialsektionen inbjuder tävlingsledare, supervisor, arrangörer, trialbranschen samt övriga intresserade till digitalt Teamsmöte den 10 april.

Kanslipersonalen går på påskledighet torsdagen 1 april klockan 11:30. Tisdagen 6 april klockan 08:00 öppnar supporten upp igen.

Motocross-SM

(2021-03-26 12:59)
Anmälan är öppen till årets SM-premiär.

E-post: lena@gellerasen.se