Ideell funktionär

Karlskoga MF tillhör en av de större föreningarna som arrangerar både banracing och roadracing.

Varför arrangerar vi träningar och tävlingar? Naturligtvis för att ge förare/team möjligheten att utöva den sporten som de "brinner" för. Och naturligtvis för att vi "brinner" för samma sak.

Varför ideellt? Varför jobba gratis? Visst kan man betala funktionärerna. Men någon måste ju finansiera detta. För att få en förening att gå runt med betalda funktionärer så skulle det innebära att de som utövar sporten skulle få betala en avsevärd högre startavgift. Förare som inte har råd, skulle få svårare att utöva sin sport och antaler förare skulle minska. Kostnaderna skulle då återigen stiga för de kvarvarande förarna. Tillslut skulle bara de som har en välfylld plånbok kunna delta...

Karlskoga MF är fruktansvärt stolta för alla ideella funktionärer och hoppas att du vill vara med och bli en i gänget. Med din hjälp kan vi se till att våra tävlingar/serier fortsätter köras, Det gör att alla kan vara med och köra tävlingar, fler startande, bättre och roligare race. Kontakta oss gärna om du vill vara med och hjälpa till!

Uppdaterad: 11 JUN 2016 10:57 Skribent: Tony Jacobsson