Nyheter Värmlands IF

Omval av ordförande, sammanläggning av organisationer och nya ansikten i styrelsen. Läs sammanfattningen från årsmötet.

Aktiva och ledare prisades på årsstämma.

Fifty/Fifty är onlineutbildningen som ska inspirera och sprida kunskap om jämställdhet inom idrotten.

Årsstämma 2019

(2019-04-03 12:49)

Länets idrottsföreningar gör stora insatser för att integrera nyanlända och asylsökande. Under perioden 2015-2018 skapade föreningarna aktiviteter för över 3000 deltagare.

Värmlandsidrotten skriver om idrott och integration på debattplats i VF.

Möjlighet att delta i två olika webbseminarium under våren – "Idrottsföreningen som arbetsgivare", samt "Idrottsföreningen lämnar inkomstdeklaration".

En webbaserad jämställdhetsutbildning med kända idrottsprofiler som inspiratörer. Nu lanserar Värmlands innebandyförbund (VIBF) och Värmlandsidrotten satsningen FiftyFifty.

Dags att söka LOK-stöd

(2019-02-19 08:43)
Hög tid att rapportera in aktiviteter för hösten 2018.

Idrotten är till för alla - slöja eller inte slöja. Det skriver RF:s ordförande Björn Eriksson på debattplats i Aftonbladet.

Nytt utbildningsteam ska ut och prata normer, jämställdhet och machokultur i de värmländska föreningarnas omklädningsrum. – Det är viktigt att riva ”machoväggen”, säger Jonathan Widén, en av de utbildare som finns med i satsningen Schyst snack.

Idrott och mångfaldskonferensen 12-13 februari 2019, tema jämställdhet

Riksidrottsförbundets Sofia B Karlsson fanns med i Sportextra för att diskutera bland annat transpersoner inom idrotten.

Vårens utbildningsprogram

(2019-01-08 09:31)
Här är vårens utbildningsprogram! Vi har gjort den som en affisch och vi hoppas att den kommer att sitta i alla föreningars klubbstugor och träningslokaler.

E-post: lena.kmf@telia.com