Testmöjlighet - Trackday

11 SEP 2018 13:53
Den 5 oktober kommer vi arrangera testdag med körning för banracingbilar och trackday för bilar. Så ta chansen att testa din bil på banan, och du som är tävlingsförare har här en bra chans att testa bilen innan vintern tar vid..
  • Skapad: 11 SEP 2018 13:53

Dagen är först tänkt för ÖRC och KMF medlemmar, men dagen är också öppen för för de som inte är klubbanslutna, och även för de som är medlemmar i andra klubbar.

Om det blir fullt i någon av grupperna så prioriteras naturligtvis KMF och ÖRC medlemmar som anmält sig och betalt.

Det finns 3 klasser: Trackday medel, Trackday snabb och racing..Anmälan gör du till oss i Karlskoga. Har du licens och vill köra trackday behöver du ju inte köpa en engångslicens! Läs inbjudan här så får du mer information: LÄNK

Tel: +46 586-150 90