FAQ Klubblokal

Q: Är bygget klart?

A: Ja, men som alla husägare vet, man blir aldrig helt klar. Vi kommer fortsätta att utveckla vår fina lokal..

Q: Vi vill hyra lokalen för att sova i den när vi är på banan.

A: Lokalen är Karlskoga MFs lokal för möten och samligar samt ett sätt att få ungdomar att hälsa på oss. Lokalen är inget sovrum... Pit Stop Café hyr ut småstugor!

Q: Vi skulle vilja hyra lokalen för privat fest!

A: Detta kommer inte ske... Karlskoga MF styrelse har ansvar för lokalen och har inte intentionen för uthyrning.

Q: Kan vår förening hyra lokalen för att ha möten?

A: Vi vill hellre ha till någon form av samarbete om möjligt. Men det kommer kanske finnas möjligheter till att hyra lokalen för en förening.

Q: Hur mycket pengar kostade lokalen totalt?

A: Slutsumman blev en liten bit över en miljon kronor, men allt är betalt med hjälp av de bidrag vi fått samt pengar vi sparat i kassan för ändamålet. KMF har inga skulder på byggnaden.

Q: Kan jag vara med och sponsra?

A: Visst kan du vara det! Vi har en sponsortavla som vi monterat på lokalen, där finns alla våra sponsorer. Och kommer det de kommer naturligtvis att läggas upp på vår hemsida!

Q: Kan man läsa mer någon annan stans?

A: Kolla gärna på vår community hos Allmänna Arvsfonden: Allmänna Arvsfonden

Tel: +46 586-150 90